Velkommen til Suggestopedi.no
Header
En gledesfylt språkinnlæringsmetode
Header

Det nye året 2014 begynte med mye aktivitet

February 18th, 2014 | Posted by webmaster in Nyheter | Uncategorized

Begynnerkurs i Fauske 14.- 17.januar.
Det var RKK Salten v/ Vegard Dybvik som tok initiativ til å arrangere kurset i Fauske. Det var stor pågang og overbooket kurs, men noen ble syke rett før kursstart. Det endte med 21 deltakere. Det var mange fornøyde lærere. Flere av kursdeltakeren skulle begynne på høgskolestudiet i Bodø uka etter. De måtte ha begynner- kurset som er obligatorisk for å søke studiet. Evalueringen vil bli lagt ut på hjemmesiden etter hvert.

Høgskolestudiet med 15 studiepoeng startet på Universitetet i Nordland med første samling 23. og 24. januar.
Det var stor pågang på å komme med, og noen heldige fikk plass rett før oppstart. Studiet ble overbooket denne gangen. Flertallet av studentene kommer fra Nordland, men det er også deltakere fra Sørlandet, Vestlandet og Finnmark.

Det er mange engasjerte lærere på studiet. Vi som er faglærere på studiet ser fram til et interessant år med mye aktivitet og mange gode faglige innspill. I tillegg opplevde vi god service på Universitetet i Nordland med fine undervisningsrom og gode tilrettelagte overnattingsmuligheter på campus. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Vi må legge til at det er Høgskolen i Buskerud og Vestfold som er fagansvarlige for høgskolestudiet, men at det gjennomføres lokalt i Nordland da Nordland Fylkeskommune har kjøpt studiet til lærere i Nordland.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.