Velkommen til Suggestopedi.no
Header
En gledesfylt språkinnlæringsmetode
Header

Valget av Ladejarl 2014

September 20th, 2014 | Posted by webmaster in Nyheter

Det var Atle Vårvik med organisasjonen MOT som ble vant hedersprisen i år. Det var en verdig vinner. Organisasjonen gjør et nasjonalt og internasjonalt arbeid for å styrke ungdoms mot og bevissthet. Målet er å skape robuste ungdom som tror på egne krefter.

For å bli nominert må andre mennesker sende inn forslag på hvorfor en person fortjener å vinne. Det kom inn flere hundre forslag på nominerte til årets pris. Hva forteller det oss? Mange mennesker mener at det er flere hundre personer som fortjener en pris for sitt arbeid! I realiteten er det mange som strever med å få endene til å møtes for de bruker egne midler for å bygge opp noe de tror på som de mener er viktig for framtiden. Man kan si mye om Ladejarlprisen . Men den bidrar til å synliggjøre dem som har mot til å stå på for noe de tror på, men som mangler den støtten de trenger for sitt arbeid. Det er bare så uendelig mange flere enn de ti nominerte.

Vi får håpe det kan komme noe godt ut av min nominasjon og at flere har blitt oppmerksomme på at det finnes en metode for språkopplæring som gir gode resultater for mange. Jeg hadde en fantastisk dag i Trondheim på prisutdelingen og hørte blant annet et foredrag av Geir Lippestad (han var også nominert i år) som berørte oss alle som var tilstede. Han synliggjorde så utrolig godt hvilke verdier vi skal kjempe for i vårt samfunn.

Lisa Hartmark

P.S. Lisa Hartmark har publisert et innlegg i Dagbladet. Dere kan lese det her: http://www.dagbladet.no/2014/09/19/kultur/meninger/kronikk/reitan/neringsliv/35354348/

 

Kapittel 1-side 15_1_1

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.