Velkommen til Suggestopedi.no
Header
En gledesfylt språkinnlæringsmetode
Header

Nye begynnerkurs i Ålesund og Sogndal

September 27th, 2014 | Posted by webmaster in kurs | Nyheter

To nye spennende begynnerkurs starter snart!

1. Nytt begynnerkurs i suggestopedi i 4 dager i Sogndal 24.- 27. november. Invitasjonen til kurset med påmeldingsskjema ligger her. Dette kurset er et samarbeidsopplegg med Sogndal kommune, NAV, Fylkesmannen i Sogn og Fjordane og Høgskulen i Sogn og Fjordane. Vi viser til logoene på invitasjonen. Det er veldig positivt at så mange instanser er sammen om dette kurset. Deltakere fra Sogn og Fjordane blir prioriterte til plass på kurset, men det blir trolig plasser til noen eksterne også. Det er bare til å melde seg på, så får vi se hvor mange vi klarer å få med. Pågangen er ofte stor for å komme med disse begynnerkursene. De fleste kursene er overbooket. “.

2. Nytt begynnerkurs i suggestopedi i 4 dager i Ålesund 14.- 17. oktober. Det har vært stor pågang på å komme med på kurset. Nå er det dessverre helt fullt. Ønsker du å stå på venteliste for mulig frafall, må du kontakte oss.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.