Velkommen til Suggestopedi.no
Header
En gledesfylt språkinnlæringsmetode
Header

Hør på Marius som snakker norsk etter 36 norsktimer med suggestopedi metoden!

April 17th, 2017 | Posted by webmaster in mediaomtale | Nyheter | språkopplæring

Marius er fra Østerrike og kom til Lofoten i desember 2016. I januar 2017 begynte han på norskkurs hos Jan Marius Ekhorn v/ Karrieresenteret i Leknes . Marius fra Østerrike hadde en drøm om å bli fisker, men måtte lære seg norsk fordi skippern på båten snakker bare norsk. I januar 2017 snakket Marius bare engelsk, men hør på han nå etter 36 norsktimer!

Hør også hva han sier om betydningen av både kunst og kultur i opplæringen som vi bruker i metoden suggestopedi. Alle mennesker har et potensial for læring. I suggestopedi jobber vi med helhet og sammenheng med mye variasjon i opplæringen. Vi vektlegger gledesfylt og motiverende undervisning som skal gi resultater slik at mennesker kan få utvikle seg raskt språklig. Noen lykkes veldig raskt. Her et et eksempel på det.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.