Velkommen til Suggestopedi.no
Header
En gledesfylt språkinnlæringsmetode
Header

Påsketilbud om norskkurs til deg som skal være hjemme i påsken!

March 14th, 2021 | Posted by webmaster in kurs | Nyheter | språkopplæring

GOD PÅSKE
Alle reiser ikke bort denne påsken så dagene kan kanskje bli litt lange. Hvorfor ikke ta et minikurs i muntlig norsk i tiden 26. mars – 6. april 2021?

HER ER ET PÅSKETILBUD OM DIGITALT NORSKKURS FOR NYBEGYNNERE ELLER DELTAKERE PÅ NIVÅ A2- B1 og/ eller B1 og B2 for kr. 200,- pr. time. Dette pristilbudet er bare i påsken. Dette er et kurs hvor muntlig kompetanse er i fokus. Du trenger kanskje å øve deg litt i muntlig kommunikasjon før en norskprøve eller for å mestre bedre kommunikasjon på jobben. Ta kontakt så kan vi se hvilke muligheter som foreligger.
Lisa Hartmark har tidligere jobbet som lærer og rektor i voksenopplæringen + har tilleggsutdannelse hos dr. Lozanov i Lozanovmetoden (suggestopedi).
Ta kontakt med Lisa Hartmark på mail: lisa.hartmark (at) hotmail.com eller mobil: 92201989.

Lisa Hartmark har vært lærer i mange år og kan vise til veldig gode resultater for deltakere på alle nivåer. Legger vedlagt en video av Taibah som ikke kunne et ord norsk da hun startet på kurs i september 2019 og som etter 76 undervisningstimer snakker veldig godt norsk. Hun har gitt tillatelse til å bruke videoen på vår hjemmeside og i foredrag, men IKKE på You Tube. Det er ikke lov å laste denne videoen ned på You Tube. Hun blir her intervjuet av Karense Foslien, men Lisa Hartmark var hennes lærer på kurset. I videoen snakker hun om «sin fantasifamilie» som vi bruker for å kunne øke vokabularet raskere. Egen familie er privat så en fantasifamilie gjør jobben med å lære raskere.

ÅRET 2021 BLE FORELØPIG IKKE SLIK VI TRODDE
Vi trodde at 2021 skulle bli et år med vaksiner i hurtigtog fart slik at vi kunne gå raskt mot et mer normalt år. Slik ble det ikke. Pandemien griper mer om seg med mutante virus. Tiltakene blir strengere, og isolasjonen øker for mange mennesker. Det er en tung og tøff tid. Vi tror hele tiden at lyset er i enden av tunnelen, men det blir stadig slukket.
Det går mot vår og lysere tider. Det er oppmuntrende. Lozanovmetoden (suggestopedi) er en metode som mest egner seg til fysiske kurs, men i pandemien har Lisa Hartmark også utviklet digitalt kurs. Flere deltakere er med på dette, men det blir etter hvert plass til flere. Deltakerne trives og sier de gleder seg til hver gang. Nå begynner resultatene å komme. Deltakerne viser en tydelig framgang. Undervisningen er variert med ulike aktiviteter så latteren sitter løst.

BEGYNNERKURS FOR LÆRERE SÅ FORT DET BLIR MULIG
Mange gleder seg til vi kan møtes fysisk igjen. Det skal bli godt å møte hele mennesket igjen og ikke bare mennesket bak masken. Vi har fått mange henvendelser om kurs. Vi har en liste med 23 deltakere. Vi vet ikke om alle faktisk kommer når det åpnes opp, så det er bare å henvende seg om du er interessert. Så snart det er mulig, vil vi arrangere begynnerkurs. Tror mange vil være interesserte i Lozanovmetoden etter en tid med stor aktivitet med digital undervisning. Vi trenger å møtes fysisk og ha en god felles opplevelse. Vi gleder oss også til å ha begynnerkurs og å møte de som allerede har meldt seg på. Vi vil gi nærmere beskjed om når det vil bli kurs.

Vennlig hilsen Lisa Hartmark

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.