Velkommen til Suggestopedi.no
Header
En gledesfylt språkinnlæringsmetode
Header

Avlyst begynnerkurs

January 26th, 2022 | Posted by webmaster in Uncategorized

Vi har bestemt oss for å avlyse begynnerkurset i begynnelsen av februar.  Noen deltakere har også trukket seg da de har en vanskelig vikarsituasjon i disse tider på jobben. Det er mye sykefravær mange steder. Smitten i befolkningen øker også veldig. Oslo er jo også episenteret for smitte.

Dette blir tredje gang vi må utsette kurset. Vi håper det blir siste gang og at vi skal slippe å få nye mutanter som stopper oss. Alle er så ekstremt lei av koronapandemien at man bare ønsker den forsvinner fortere enn fortest.
Det pleier å gå bedre når det nærmer seg sol og sommer. Vi skal gi beskjed i god tid om nytt kurs. Dere som har meldt dere på kurset tidligere,  vil også få plass på kurset.  

Med vennlig hilsen
Lisa Hartmark

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.