Velkommen til Suggestopedi.no
Header
En gledesfylt språkinnlæringsmetode
Header

Litt om kursvirksomhet

January 14th, 2024 | Posted by webmaster in Uncategorized

Begynnerkurset i suggestopedi 24.- 27. januar 2024 i Oslo er fulltegnet med venteliste. Denne gangen ble kurset fullt etter bare noen få uker etter at vi hadde lagt det ut på nettet. Vi annonserte det ikke noe annet sted denne gangen. Det var morsomt.

Nå har det kommet flere henvendelser om kurs. Nå vil vi planlegge for et enda et begynnerkurs siden interessen er økende i hele landet. Vi håper å få det til i løpet av våren, så følg med på hjemmesiden. Vi håper at også neste kurs fylles opp fort. Det er et nyttig og veldig bra kurs.

Lisa Hartmark
Lozanovmetoden

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.