Velkommen til Suggestopedi.no
Header
En gledesfylt språkinnlæringsmetode
Header

Det nye året er godt i gang

January 31st, 2015 | Posted by webmaster in Uncategorized

Vi håper 2015 blir et godt år for oss alle med nye muligheter. Den 22. og 23. januar 2015 januar var det muntlig eksamen for den første gruppen av studenter i Bodø som har gått på høgskolestudiet: ” Metodeutvikling i språkopplæringen med vekt på suggestopedi” i 2014 . Eksamen gikk veldig bra og alle bestod. Den siste gruppen skal opp til muntlig i Drammen den 30. januar 2015, fordi det passet bedre for de som bor her sørpå.

Det har vært et interssant år med studentene. Vi har fått mange nye og dyktige suggestopedilærere. Noen har allerede kommet igang med undervisning. De fortalte hvor morsomt det var for lærerne og at elevene trivdes veldig godt og lærte veldig raskt. De fortalte også at flere elever kom og spurte om ikke de også kunne få slik undervisning. Det er moro at vi ser suggestopedimetoden gjør en forskjell!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.