Velkommen til Suggestopedi.no
Header
En gledesfylt språkinnlæringsmetode
Header

Etter suksessen i april kan vi igjen tilby begynnerkurs i Lozanovmetoden/suggestopedi

September 16th, 2016 | Posted by webmaster in kurs | opplæring

DSC_0251-1 Valdres

Nå har du sjansen til å lære å snakke litt av et nytt språk på fire dager og samtidig lære deg en språkopplæringsmetode som elevene dine vil oppleve som motiverende og gledesfylt.

Metoden bygger på helhet og variasjon av virkemidler. Måler er å øke elevenes læringspotensial og mestring av ny kunnskap.

På begynnerkurset i Lozanovmetoden/suggestopedi får du selv oppleve hvor lett det er å lære et nytt språk på denne metoden. Vi bruker portugisisk. Vi kan garantere deg mange positive overraskelser og ønsker deg velkommen til kurs!

Kurset passer for lærere som jobber med språkopplæring i alle skoleslag inkludert barnehager og voksenopplæring for innvandrere.

For de som ønsker å gå videre med videreutdanning er begynnerkurset obligatorisk. Vi er i dialog med Høgskolen i Lillehammer om en eventuell desentralisert videreutdanning med 15 stp. innen suggestopedi.

Tidspunkt: 4 dager i uke 48 – tirsdag 29. november til og med fredag 2.desember 2016

Sted: Karriere Oppland Valdres – Leira ( ved Valdres vidaregåande skule )

Kursavgift: Kr 3.800,- pr. deltaker inkluderer kursmateriell, kaffe/te og frukt

Påmelding: Ta raskt kontakt med Inger-Line Haraldsen og du vil få tilsendt invitasjon med påmeldingsskjema. Denne invitasjonen vil gi utfyllende informasjon om kursets innhold og organisering.

Her er et sitat fra en lærer fra ett av begynnerkursene hvor spørsmålet var: Kan du si noe om hva som var viktigst for deg på kurset?
“Det er så mye! Jeg har fått bekreftet at denne metoden er tilpasset vår hjerne. Vi har lært på en måte som er naturlig for oss. Alle smarte” triks” vi selv har funnet på som lærer er samlet i et systematisk og helhetlig system. Det er overveldende og fantastisk! Jeg tror ikke det finnes en eneste pedagog, som ønsker det beste for elevene, som ikke ville gått god for denne metoden!”

Med vennlig hilsen

Inger-Line Haraldsen
leder Karriere Oppland Valdres
Inger.line.haraldsen@oppland.org
61 35 66 08 / 97 03 40 18

Save

Save

Save

Save

Save

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.