Velkommen til Suggestopedi.no
Header
En gledesfylt språkinnlæringsmetode
Header

Vakre Sogndal

April 4th, 2017 | Posted by webmaster in evalueringer

Det var en opplevelse å komme til vakre Sogndal. Her ble vi så godt mottatt av alle vi møtte. Grunnkurset i suggestopedi 28.02. – 03.03. 2017 gikk veldig bra. Det ble mange gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Mange ble inspirerte og følte at de fikk et løft i språkopplæringen. Du verden hvor raske deltakerne var til å lære swahili! Imponerende er det rette ordet!

Deltakerne nikket til det læreren sa og forstod hva som ble sagt! Sannelig kunne deltakerne også snakke litt etter bare 4 dagers kurs! Sangen Malaika løftet nesten taket! Det var moro å oppleve slik glede for en som kom den siste dagen for å snakke litt om videreutdanning og om resultater vi har hatt med metoden rundt omkring.

Evalueringen av kurset var strålende, og vi takker NAV som tok initiativet. Vi har mye godt samarbeid med NAV rundt i landet. Se vedlegget med evalueringen.

Mvh Lisa Hartmark

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.