Velkommen til Suggestopedi.no
Header
En gledesfylt språkinnlæringsmetode
Header

Ny suksess – suggestopedi grunnkurs i Oslo!

April 7th, 2017 | Posted by webmaster in Nyheter

Superlativene haglet fra glade og motiverte lærere som var på grunnkurs i suggestopedi i 4 dager (29.03 – 01.04.2017)!

“Malaika, nakupenda Malaika. For en vakker sang!Du verden så morsomt det var med zwahili- og ikke vanskelig. Ordene bare fløy inn! Dette var gøy! Utrolig at man kan lære så raskt! Suggestopedi er nesten magisk.»

Kurset var overbooket. Før kurset startet var det 18 på venteliste og telefonene ringte fortsatt etter at kurset hadde startet. Totalt 21 personer ønsket å delta i tillegg til de 25 som var på kurset! Evalueringen viser svært høye score! Den kommer på nettet når vi har fått skrevet den. Vi skal arrangere et NYTT kurs før sommeren. De på ventelisten blir prioritert, men meld deg på raskt om du vil delta når vi sender ut invitasjonen til nytt kurs.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.